Shampoo bar voor grijs haar

Shampoo bar voor grijs haar

Of je nu op een natuurlijke manier grijs aan het worden bent, of je mee wilt gaan met de laatste trend en je haar grijs wilt verven, grijs haar is prachtig. Wel heeft grijs haar heel specifieke producten nodig om daadwerkelijk mooi grijs te blijven. Niet elke shampoo of conditioner behoud namelijk de grijze kleur. Vaak wordt er gebruik gemaakt bij een kapsalon van een toner na het bleken van het haar en/of een grijs shampoo. Het is belangrijk dit te blijven herhalen elke keer wanneer je je haar wast. De meeste grijs shampoos zijn aardig agressief en heftig voor het haar. Waardoor het haar sneller splijt, uitdroogt en afbreekt. Om maar niet te spreken over de plastic verpakking en de toegevoegde chemicaliën. Gelukkig hebben we bij NUNC8 speciale (natuurlijke) producten voor grijs haar. Zoals shampoo bars voor grijs haar, conditioners voor grijs haar en haarmaskers.

Waarom blauwe / paarse shampoo bars voor grijs haar?

Waarom hebben shampoo (bars) voor grijs haar altijd een blauw / paarse kleur? Dit komt omdat de shampoo (bar) doordrenkt is met violette (of blauwe) pigmenten. Deze pigmenten tonen je haar om ongewenste kopertinten te elimineren en zorgt er voor dat het haar weer een neutrale of koele toon krijgt. Hierdoor krijgt je grijze of blonde haar een meer flatterende zilveren ondertoon, in plaats van sterk geel of oranje.

Producten voor grijs haar:

Voor het opfrissen van het geel in blond haar en grijs haar! Onze solide shampoobar geeft je alles wat je fijn vindt aan een vloeibare shampoo maar dan zonder de plastic fles. Compact en makkelijk te gebruiken en veganistisch, combineert zacht reinigende ingredienten met pure cacaoboter en Keravis-proteine om het haar te hydrateren en sterk en gezond te houden. Hierdoor wordt je haar zacht, glanzend en handelbaar met een subtiel mooie kleur en geur. Deze specifieke shampoo bar ruikt heel zoet naar bramen.

Luister naar je lijf

Het is vooral belangrijk te luisten naar je eigen lichaam. Je bent niet verplicht een shampoo bar, haarzeep of conditioner te gebruiken die het best bij jouw haartype past. Het klopt dat je een beter resultaat krijgt als je een product pakt die bij jouw haartype past, echter zijn alle shampoos, haarzepen en conditioners van hoge kwaliteit en te gebruiken op alle soorten haar. Ze hebben namelijk allemaal iets gemeen; ze maken het haar schoon en voeden het haar. Stel je vind de geuren of ingrediënten niet fijn die in een product zitten, waarvan wij beweren dat die het best past bij jouw haartype, ben je tot niks verplicht. Het is namelijk geen must. Al onze haar producten zijn van hoge kwaliteit en laten het haar heerlijk schoon, fris en verzorgd aanvoelen. Wil je meer weten over het verschil tussen shampoo bars en haarzepen?

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.