Shampoo bar voor blond haar / highlights

Shampoo bar voor blond haar / highlights

Jij hebt prachtig blond haar of haar met blonde highlights, en of dit nu van jezelf is of geverfd, dat maakt voor onze shampoo bars en haarzepen niet uit. Nu kan blond haar wat doffer of donkerder worden na verloop van tijd, om de kleur mooi en fris te houden kan je speciale shampoo's of haarzepen gebruiken. Wij bieden verschillende opties voor het verzorgen en het mooi houden van blond haar.

Waarom zijn kamille en citroen goed voor blond haar? De vitamine C in citroensap kan het haar bleken zonder het gebruik van chemicaliën. Dit werkt het best op lichte of blonde tinten, om die reden dat dit ook vaak gebruikt wordt in shampoos om de blonde kleur op te frissen. Kamille heeft een verzachtende werking maar ook verblekende, het helpt dus net als het citroen sap, het blonde haar op te frissen. Vaak wordt ook kamillethee gebruikt als huis-tuin-en-keuken middel om het haar thuis lichter te maken. 

Producten voor blond haar:

Onze solide shampoobar geeft je alles wat je fijn vindt aan een vloeibare shampoo maar dan zonder de plastic fles. Compact, makkelijk te gebruiken en veganistisch. Alles wat je nodig hebt voor gezond (zero-waste) haar! Deze shampoo bar zorgt voor gezond, fris haar met een mooie glans. De shampoo bar heeft frisse citrus topnoten en ruikt heerlijk naar citroen en gember. Citroen verfrist het haar en gember is antiseptisch.

Deze solid haarzeep ruikt heerlijk fris naar citroen. Dit komt door de citroen etherische oliën die verwerkt zijn in deze zeep. Citroen is zacht en verfrissend voor de hoofdhuid terwijl de shea en cacao boter de haren tot diep in de wortel voeden. Ook zit er Australische rode klei in deze haarzeep, wat de bloed circulatie verbeterd en oliën absorbeert. Daarnaast kan je fullers earth klei en paprika poeder vinden in de citroen haarzeep. 

Deze energieke haarzeep is geweldig voor normaal, vettig en blond haar. De etherische oliën van Citroen, Grapefruit & Satsuma kunnen helpen om het haar mooi glanzend te houden en hebben optimaliserende en ontvettende eigenschappen voor vette haartypes. Het frisse citrus achtige aroma is perfect voor een schone en frisse hoofdhuid. Je bent erna letterlijk; fris en fruitig. Al onze (vierkante) haarzepen zijn gemaakt van Shea Butter, Almond & Jojoba Oil en zijn onze top 3 ingrediënten voor geweldige haarverzorging.

De kamille en citroen haarzeep is speciaal ontwikkeld om de kleur en glans van blond en gehighlight haar te verbeteren. De speciale zuiverende en herstellende formule is ontworpen met behulp van pure reinigende planten die te vinden zijn in de wilde natuur om je haar en hoofdhuid te reinigen en te beschermen. Waardoor je een geweldig schoon, voedend en zintuig verkwikkend gevoel krijgt. De haarzeep is milieuvriendelijk omdat je geen flessen en verpakkingen verspilt. Omdat deze haarzeep een wen-periode nodig heeft en het niet geheel makkelijk is in gebruik raden wij deze het minst aan.

Al onze conditioners bestaan uit dezelfde basis ingrediënten, er zijn enkel etherische oliën of geurtjes aan toegevoegd. Om die reden kan je het op elk haartype gebruiken. Onze conditioner bars zijn dus ook geschikt voor blond haar. Klik hier voor onze collectie conditioner bars.

Luister naar je lijf

Het is vooral belangrijk te luisten naar je eigen lichaam. Je bent niet verplicht een shampoo bar, haarzeep of conditioner te gebruiken die het best bij jouw haartype past. Het klopt dat je een beter resultaat krijgt als je een product pakt die bij jouw haartype past, echter zijn alle shampoos, haarzepen en conditioners van hoge kwaliteit en te gebruiken op alle soorten haar. Ze hebben namelijk allemaal iets gemeen; ze maken het haar schoon en voeden het haar. Stel je vind de geuren of ingrediënten niet fijn die in een product zitten, waarvan wij beweren dat die het best past bij jouw haartype, ben je tot niks verplicht. Het is namelijk geen must. Al onze haar producten zijn van hoge kwaliteit en laten het haar heerlijk schoon, fris en verzorgd aanvoelen. Wil je meer weten over het verschil tussen shampoo bars en haarzepen? 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.