Hoe gebruik je een jade roller?

Hoe gebruik je een jade roller?

Je hebt letterlijk een oceaan onder je huid: je lymfesysteem. Wat ook jouw vermogen om gifstoffen te elimineren beheerst. Dit systeem heeft geen centrale pomp dus is het niet in staat de gifstoffen in het weefsel zelf te verplaatsen. De Jade Roller beïnvloedt de huid op tal van manieren, vanwege zowel de genezende eigenschappen van de steen als het rollen van de steen op je huid. Laten we beginnen met de steen zelf.

Wanneer je de Jade steen op je huid voelt, is het eerste wat he opvalt de koelte. Deze koelte komt niet alleen de huid ten goede door ontstekingen te verminderen, maar vernauwt ook haarvaten onder de ogen om donkere kringen te verminderen. (Leg de Roller in de koelkast voor de beste resultaten.) Het is bekend dat Jade de stroom van "levensenergie" in het lichaam beïnvloedt, bekend als de "Qi" (spreek uit chi) in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Op een vergelijkbare manier als acupunctuur brengt het de yin en yang energieën in het lichaam in harmonie.

Bekijk hier onze volledige collectie aan edelsteen rollers!

De voordelen van een roller op een rijtje:

 • Stimuleert de productie van collageen
 • Helpt sluiten + vergrote poriën minimaliseren
 • Vult fijne lijntjes + vermindert de cel vervaltijd
 • Verlichting van spanningshoofdpijn bij het rollen over de slapen
 • Verstevigt de huid door elastine te stimuleren
 • Tonen gezichtsspieren voor verbeterde elasticiteit
 • Verhoogt de zuurstofniveaus in de bloedstroom
 • Bevordert lymfedrainage en verbetert de bloedcirculatie
 • Verwijdert gifstoffen uit de huid en vermindert ontstekingen 
 • Verhoog Chi, een levenskracht-energie om de stroom tussen meridiaanpunten te verbeteren 
 • Vermindering van wallen en rimpels rond de ogen 
 • Minimaliseert vlekken rond de kinen kaaklijn welke veroorzaakt worden door een opeenhoping van toxines
 • Verheldert teint en brengt je meest jeugdige gloed (weer) tot stand 

Hoe gebruik je de Jade Roller?

 1. Begin met de gereinigde huid en breng je favoriete serum of olie aan. Masseer je huid boven het sleutelbeen om de lymfeklieren te openen en de stroming te stimuleren. Gebruik de handen in lichte drukkende beweging naar boven, of rol de roller zacht heen en weer. 
 2. Verplaats de roller van de binnenste naar de buitenste rand van het gezicht, maar verwijder eerst de lymfe vanaf de buitenste rand van het gezicht. (Dit door het weg te rollen) Volg daarna elke rol door naar de nek. Duw of trek niet aan de huid, maar rol voorzichtig, want dit is het beste voor lymfedrainage.
 3. Rol onder jukbeenderen met de grotere kant van beide kanten van de neus naar de oren.
 4. Rol de roller over het voorhoofd vanuit het midden naar de oren.
 5. Verplaats van het midden van de kin naar de hoek van je kaak en dan naar beneden in de nek. Gebruik de kleine kant van de roller om de knopen in de hoek van de kaak er uit te rollen (veroorzaakt door klemmen van de kaken).
 6. Gebruik de kleinere kant om rond de ogen te werken, rond het voorhoofdsbeen. Wat spanning en stresspatronen in het gezicht verlicht.
 7. Concentreer je (de roller) op gebieden waar je fijne lijntjes ziet, hyperpigmentatie, een opeenhoping van vetweefsel of gebieden waar je spanning vasthoudt. De roller werkt geweldig op de slaap om hoofdpijnpijn te verlichten.
Hoe gebruik je een jade roller

Je zou een onmiddellijk resultaat moeten zien. Zoals een gerevitaliseerde huidskleur, een vermindering in fijne lijntjes en meer getoonde en gelifte jukbeenderen. De roller kan worden gebruikt op andere delen van het lichaam, maar we bieden de rollers aan als een gezichtshulpmiddel voor esthetische doeleinden / het gebruik van serums. 

Je merkt direct het verschil!

Direct merk je dat je een frissere blik hebt na gebruik van de roller. Je voelt letterlijk de opluchting van de spanning in het gezicht. Je lymfeklieren zijn weer in beweging en vullen nieuwe cellen aan. Je hebt de spanningsknopen verwijderd die de energiestroom en voedingsstoffen naar de huid blokkeerden. Als je rolt met een serum, heb je het voordeel voor jouw huid gemaximaliseerd. Je gezicht zal "toned" en "relaxed" aanvoelen, net zoals het lichaam voelt na het sporten. Je hebt wat meer kleur in je gezicht en ziet er ‘levendiger’ uit. Door de elastine in je huid en de collageen productie te stimuleren, wordt de tijd van de cel verdeling vertraagd, waardoor fijne lijntjes voorkomen kunnen worden. Denk ook aan lymfatische drainage voor exponentiële holistische voordelen. We raden aan om de jade roller 'ochtends en' s nachts gedurende 3 minuten te rollen, de lymfewegen te volgen om de afvoer van gifstoffen te bevorderen, met een zachte stevige druk om de bloedsomloop te bevorderen en de productie van collageen te stimuleren.

         Tijgeroog rollerDalmatiër jaspis rollerRozenkwarts rollerSodaliet roller
Bekijk hier onze volledige collectie aan edelsteen rollers!
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.