Shampoo bar voor krullen, kroes en afro

Shampoo bar voor krullen, kroes en afro

Krullend haar is uniek. Het buigt en het rolt. Vanwege alle wendingen die het haar maakt, kan het breekbaar en delicaat zijn. En vanwege de ronde vorm, hebben de natuurlijke oliën die door de hoofdhuid worden geproduceerd om strengen te verzachten en te beschermen, een moeilijkere tijd om van boven naar beneden te reizen. Als gevolg hiervan ervaren vrouwen met krullend haar ook vaak een laag vochtgehalte. In wezen is krullend haar dorstig haar. Vanwege het bovenstaande is het dagelijks wassen van het haar voor vrouwen met krullen not done. Het haarverzorgingsregime is voor hen compleet anders. Hier zijn slimme haarverzorgingstips, voor het verzorgen van natuurlijke krullen.

  • Omarm het pre-shampooing
  • Douche niet dagelijks
  • Gebruik een shampoo speciaal voor krullend haar
  • Was je haar in secties om zo min mogelijk klitten te krijgen
  • Gebruik koud water
  • Maak gebruik van een goede conditioner
  • Plop je haar
  • Gebruik een satijnen hoes als kussensloop
  • Maak gebruik van een goede kam
  • Gebruik zo min mogelijk hitte op je haar

Producten voor krullend en/of kroes haar:

Deze shampoo bar is geschikt voor krullend, kroes en/of droog en beschadigd haar. Onze solid shampoobar geeft je alles wat je fijn vindt aan een vloeibare shampoo maar dan zonder de plastic fles. Compact, makkelijk te gebruiken en veganistisch. Het combineert zacht reinigende ingrediënten met kokosnoot olie om het haar te hydrateren en sterk en gezond te houden. Hierdoor wordt je haar zacht, glanzend en handelbaar met een subtiele geur. Deze specifieke shampoo bar (Papaja) met kokosnoot olie helpt het hydrateren en voeden van het haar/krullen. Zeg maar dag tegen droog/slap haar en futloze krullen!

De jasmijn haarzeep is essentieel voor het reinigen van alle haartypes die de neiging hebben te kroezen/pluizen. Het helpt ook de droge en jeukende hoofdhuid te verlichten. De speciale zuiverende en herstellende formule is ontworpen met behulp van pure reinigende planten die te vinden zijn in de wilde natuur om je haar en hoofdhuid te reinigen en te beschermen. 

Deze shampoobar ruikt naar tropische kokosnoot en de natuurlijke geur van kokosolie. Hints van tonka boon komen naar voren als je de shampoo gebruikt. Ons belangrijkste ingrediënt: Kokosolie, om in het haar te dringen en vocht toe te voegen in plaats van eromheen, en stimuleert ook de groei en retentie door het haar sterk te houden. 

Omdat al onze conditioners uit de zelfde basis ingrediënten bestaan en er enkel etherische oliën of geurtjes aan toegevoegd zijn, kan je het op elk haartype gebruiken. Onze conditioner bars zijn dus ook geschikt voor krullen, kroes en afro haar. Klik hier voor onze collectie conditioner bars.

Luister naar je lijf

Het is vooral belangrijk te luisten naar je eigen lichaam. Je bent niet verplicht een shampoo bar, haarzeep of conditioner te gebruiken die het best bij jouw haartype past. Het klopt dat je een beter resultaat krijgt als je een product pakt die bij jouw haartype past, echter zijn alle shampoos, haarzepen en conditioners van hoge kwaliteit en te gebruiken op alle soorten haar. Ze hebben namelijk allemaal iets gemeen; ze maken het haar schoon en voeden het haar. Stel je vind de geuren of ingrediënten niet fijn die in een product zitten, waarvan wij beweren dat die het best past bij jouw haartype, ben je tot niks verplicht. Het is namelijk geen must. Al onze haar producten zijn van hoge kwaliteit en laten het haar heerlijk schoon, fris en verzorgd aanvoelen. Wil je meer weten over het verschil tussen shampoo bars en haarzepen?

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.